Ultima oră

Ambulantele vechi, scoase la licitatie

Raluca Manolache
12 oct 2009 1076 vizualizări
Autosanitarele scoase din functiune si care zac in garajul Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ), distruse de trecerea anilor, sint scoase la licitatie.

Prin licitatia care se va organiza pe 27 octombrie, Ambulanta spera sa scape de 24 de masini trase pe dreapta si cu un numar prea mare de kilometri la bord. Este vorba de masinile scoase din circulatie de un ordin de la Ministerul Sanatatii care a interzis folosirea ambulantelor mai vechi de opt ani, in cazul in care s-a depasit norma de casare si a masinilor de tip Dacia Breack si Dacia cu suprastructura. Pretul de la care se va porni licitatia este de 2.500 de lei. In cazul in care nimeni nu se arata interesat de masinile Ambulantei, va mai fi organizata o licitatie unde pretul de pornire va fi mai mic cu 20%. Dupa ce se vor organiza trei licitatii de acest gen autosanitarele vor fi dezmembrate si se va trece la valorificarea pieselor la fier vechi. In acest moment, Ambulanta face fata solicitarilor cu cele 49 de masini ramase "in serviciu". In Vrancea se lucreaza cu un deficit de 15 autosanitare. (Raluca MANOLACHE)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.