Ultima oră

SPORT:Capitanul lui Poli Timisoara, Dan Alexa, a refuzat 500.000 de euro pentru a tranti meciul cu Dinamo Zagreb

Ziarul de Vrancea
9 oct 2009 496 vizualizări
Mijlocasul clubului de fotbal Poli Timisoara, Dan Alexa, a primit o oferta de 500.000 de euro din partea fostului arbitru Sorin Altmayer pentru a nu isi apara corect sansele meciul cu Dinamo Zagreb din cadrul grupelor Europa League, informatie ce a fost dezvaluita la emisiunea Fanatik Show, la DigiSport

. Capitanul echipei antrenate de Ioan Sabau ar fi urmat sa provoace un penalty si sa se asigure ca echipa sa pierde meciul, dar acesta a refuzat propunerea si l-a informat pe patronul echipei, Marian Iancu, de tentativa de fraudare a meciului cu Dinamo Zagreb.


Sursele Digisport sustin ca, desi Poli Timisoara era cotata ca favorita in meciul cu Dinamo Zagreb, sume importante de bani au fost pariate pe victoria croatilor. Aceleasi surse sustin ca omul de legatura intre cei ce au oferit banii si fotbalisti este fostul arbitru Sorin Altmayer.


In direct la emisiunea Fanatik Show, la DigiSport, Marian Iancu, patronul formatiei de pe bega ca recunoscut ca este la curent cu subiectul, dar ca echipa sa nu a fost implicata sub nicio forma in acest joc de culise.


"E un subiect pe care clubul il cunoaste, dar nu vreau sa il abordez. Noi ne-am luat toate masurile si ne-am izolat din toate punctele de vedere. Nu pot sa implic clubul intr-un asemenea scandal. Sint putine lucruri care ma pot soca, dar ma bucur ca in cadrul clubului exista caracter. Clubul nu are mijloacele sa demonstreze ca jucatorul a fost abordat de cineva, dar ma bucur ca exista caracter. Lucrurile vor iesi la iveala", a spus Marian Iancu la Fanatik Show.


"Orice jucator al lui Poli Timisoara ar fi refuzat cei 500.000 de euro! Dan Alexa si toti cei din cadrul clubului sunt oameni de onoare!", a mai precizat patronul echipei viola.


Marian Iancu a continuat declaratiile si la postul de televiuziunea sportro: "Am primit astfel de oferte si la meciurile din Liga I. Am tacut si ne-am vazut de treaba, vrem sa iesim cit mai repede din aceasta mizerie".


Capitanul Politehnicii Timisoara, Dan Alexa, a marturisit cum a decurs tentativa de mituire al carei subiect a fost inaintea jocului cu Dinamo Zagreb din grupele Europa League, scrie gsp.ro


"A venit cineva la mine inaintea meciului cu Dinamo Zagreb, am rezolvat imediat situatia cu domnul Iancu. Totul s-a petrecut cu o saptamina inainte de meci, nu am nici o dovada si nu vreau sa mai si platesc pentru asta, de aceea nu pronunt nume.


M-am simtit jignit si am o repulsie extraordinara. Daca se va merge in continuare cu acest caz, probabil acel om va avea mult de suferit. E cunoscut de foarte multa lume in Timisoara, ne salutam, insa nu ma asteptam sa faca asa ceva", a spus Alexa la Contraatac, pe gsptv.



de Victor Cozmei HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.