Ultima oră

Patru functii de conducere, in asteptare la ISU Vrancea

Dan Chiriac
9 oct 2009 1416 vizualizări
Functiile de adjunct, sef al Serviciului de Prevenire si Stingere a Incendiilor dar si posturile de comanda la Vidra si Panciu sint ocupate cu imputernicire sau sint libere

Patru functii de conducere din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Vrancea sint libere in acest moment. Acestea urmeaza a fi ocupate in perioada urmatoare in urma unor concursuri care vor fi organizate de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta. Dintre cele patru posturi vacante, trei sint ocupate cu imputernicire, in timp ce altul este liber in acest moment. Astfel, postul de adjunct al ISU Vrancea este ocupat cu imputernicire de colonelul Ninel Bajenaru, cel care indeplineste totodata si functia de sef al Serviciului de Protectie Civila. In schimb, celalalt serviciu din cadrul inspectoratului nu are nici un sef in acest moment. Functia de sef al Serviciului de Prevenire si Stingere a Incendiilor este libera. Dupa ce lt.col. Flaviu Chiscop a cistigat concursul pentru ocuparea postului de comandant al ISU, iar colonelul Jenica Bordeanu a fost reconfirmat in functia de prim-adjunct, in urma cu citeva luni, capitanul Cristi Soare a preluat conducerea Detasamentului de Pompieri Focsani. In schimb, la Statia Panciu, este imputernicit la comanda lt. George Duta. Acelasi statut il are si lt. Gabriel Oprea, la Statia Vidra. Ambii sint imputerniciti pentru trei luni si vor sustine concurs la o data ce va fi stabilita ulterior. In schimb, Statia Adjud are un comandant care indeplineste simultan doua functii. Lt. col. Viorel Balla este si sef la Adjud dar si imputernicit la comanda Centrului Operational din inspectorat. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.