Ultima oră

Organizatorii lui Bachus cer aviz de Mediu

Iulia Crețu
9 oct 2009 1290 vizualizări
Editia din acest an a Festivalului International al Viei si Vinului Bachus 2009 are nevoie de acordul institutiilor de mediu pentru a-si plimba carul alegoric prin oras si pentru a da cep butoaielor in locatia de la Gara.

Potrivit declaratiilor facute in cadrul unei conferinte de presa de seful de la Agentia pentru Protectia Mediului, democrat-liberalul Adrian Colin, Consiliul Judetean si Camera de Comert trebuie sa indeplineasca mai multe norme pentru a primi acord sa desfasoare festivalul traditional al bauturilor din struguri. "S-a intimplat pentru prima data in 20 de ani ca organizatorii Festivalului Bachus sa solicite celor de la Mediu avizul pentru functionare. Potrivit discutiilor cu ai mei colegi din tara, la alte festivaluri asa se poarta, sa aiba aviz de Mediu. Probabil s-au decis sa il solicite dupa seria de sesizari facute de asociatiile de locatari de pe b-dul Garii. Deocamdata locatia nu este stabilita. Au ca norme de respectat protejarea spatiului verde, limitarea nivelului de zgomot si probabil se vor solicita avize de la Directia de Sanatate Publica, Directia Sanitar Veterinara sau Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta", a declarat seful Agentiei pentru Protectia Mediului, care s-a ferit sa anticipeze avizul acordat de institutia sa inainte de analizarea actelor depuse la dosar de catre organizatorii festivalului. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 23 ore, 58 minute, 13 secunde
Inteligenta si capacitatea - 0.
, acum 739392 zile, 23 ore, 58 minute, 13 secunde
Sa fie organizat in crang la Petreste, betivii se vor pisa in boscheti nu in scari de blocuri, mizeria va fi curatata in voie fara a strica frumusetea unui par cum e cel al Garii Focsani, poate cel citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.