Ultima oră

Procesul lui Ovidiu Sararu, pentru a doua oara la final

Nicoleta Cristea
8 oct 2009 1258 vizualizări
u initial, Sararu a primit un an cu suspendare pentru vatamare corporala din culpa

Ovidiu Sararu a lipsit ieri de la ultimul termen al procesului in care a fost judecat in apel pentru vatamare corporala din culpa. Dosarul a intrat in pronuntare, dupa ce Parchetul, partea vatamata, dar si avocatul inculpatului si-au expus motivele de apel. Cea mai mare nemultumire a lui Gabriel Gintlan, partea vatamata, a fost cea legata de despagubirile acordate de instanta de fond. Aceasta dupa ce, din cele 30.000 de euro solicitate ca si despagubiri morale si materiale, acesta a primit doar putin peste 4.000. Ieri, procurorul de sedinta a mentionat insa ca partea vatamata ar trebui sa primeasca in plus, pe linga despagubiri, si o compensatie periodica, dat fiind ca Gitlan a fost lipsit de vedere la un ochi in urma accidentului provocat de Sararu. Chiar daca procesul este vechi de aproape doi ani, se pare ca cele doua parti nu au ajuns niciodata la o intelegere. "Mi-a spus ca nu o sa imi dea niciodata banii acestia", s-a plins partea vatamata. La inceputul acestui an, Judecatoria Focsani l-a condamnat pe Ovidiu Sararu la 1 an de inchisoare, cu suspendarea conditionata a executarii pedepsei. Sararu a fost judecat dupa un incident din 2007 anul trecut, cind Sararu, aflat in trafic la volanul masinii, nu s-a asigurat in oglinda, a deschis portiera, iar partea vatamata, aflata pe moped, a intrat in usa deschisa. Desi multe persoane, printre care si partea vatamata, au spus ca de fapt Sararu a deschis portiera intentionat, in timpul anchetei acest lucru nu a putut fi dovedit. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.