Ultima oră

Trei copii s-au jucat de-a hotii in masina unui austriac

Dan Chiriac
7 oct 2009 807 vizualizări
Politistii au reusit sa identifice si autorul mai multor furturi din locuinta

Trei copii veniti la rude in Vrancea si-au gasit de joaca, duminica seara, in interiorul unei masini apartinind unui cetatean austriac. Dupa ce si-a parcat masina intre Focsani si Mindresti, austriacul a plecat sa-si rezolve citeva probleme. La intoarcere si-a gasit masina vandalizata, iar din interior lipseau citeva bunuri. In urma cercetarilor efectuate au fost identificati principalii suspecti Razvan B., 7ani, din municipiul Botosani, Grigore P., 8 ani, din comuna Sulita, judetul Botosani si Nicolae A., 9 ani, din comuna Valea Seaca, judetul Bacau.Toti trei sint nascuti in Vrancea, dar au domiciliu stabilit in alte judete. Prejudiciul a fost recuperat in totalitate si inapoiat partii vatamate. Politistii vrinceni au reusit sa identifice si autorul mai multor furturi din locuinta. Ion Turcu, 36 ani, din comuna Garoafa, este principalul suspect in mai multe cazuri de furt din locuinte, comise in cursul lunii septembrie pe raza municipiului Focsani. Barbatul a fost retinut pe baza de ordonanta si urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.