Ultima oră

Victor Istrate este socru mic

Ciprian Fânaru
3 oct 2009 6942 vizualizări
Sfirsitul de saptamina aduce in familia cunoscutului om de afaceri focsanean Victor Istrate un eveniment deosebit.

Fiica cea mare, Alexandra, director de marketing la firma tatalui si cea care va prelua afacerile familiei, isi va uni astazi destinul cu alesul inimii, Marian Cezar Cristian. Marian are 32 de ani si este directorul filialei unei universitati din Focsani, cei doi alegind sa faca pasul cel mare dupa o relatie frumoasa de patru ani. Cununia religioasa se va oficia la Biserica Donie, la ora 19.00, iar sarbatorirea evenimentului va avea loc la restaurantul Fashion Center, incepind cu ora 20.30. Cei care ii vor calauzi spiritual pe cei doi miri sint nasii Luminita si Mihai Nedelcu, de profesie medici stomatologi, cel din urma fiind si sef la Directia de Sanatate Publica Vrancea. Vicepresedintele Federatiei Romane de Rugby, Victor Istrate, se afla pentru prima oara in postura de socru mic, dar nu si pentru ultima, deoarece omul de afaceri mai are o fiica, cu 13 ani mai mica decit fericita mireasa. Noilor insuratei le uram traditionalul "Casa de piatra!" si convietuire cit mai frumoasa impreuna! (C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 12 ore, 28 minute, 3 secunde
Casa de Piatra si fericire maxima.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.