Ultima oră

Trebuie sa vina un psiholog care sa le citeasca in ochi!

Nicoleta Cristea
3 oct 2009 866 vizualizări
u procurorul de sedinta in procesul BFL spune ca ar fi nevoie de o expertiza psihologica a inculpatilor pentru a se stabili adevarul

Controversatul dosar al bauturilor fermentate linistit (BFL) a stirnit discutii aprinse intre aparatori si procurorul cauzei la ultimul termen. Aceasta dupa ce avocatii au adus vorba despre expertizele contabile solicitate in dosar, si care inca nu au fost efectuate, dar si dupa audierea unui martor. Procurorul de sedinta si-a aratat dezamagirea fata de cursul evenimentelor, dupa ce si acest martor audiat zilele trecute a aratat ca nu a avut probleme cu inculpatii din dosar, judecati pentru spalare de bani, evaziune fiscala si falsuri. "Nu trebuie un expert contabil ci unul in psihologie. Trebuie sa vina un psiholog iesit din comun care sa le citeasca in ochi!", a replicat procurorul. Nici avocatul inculpatului Gheorghe Manolache nu s-a lasat mai prejos in replici, si a spus senin ca nu se opune in principiu unei astfel de evaluari. "Sintem de acord cu cererea domnului procuror, daca il plateste dumnealui", a spus aparatorul. Discutiile au fost insa calmate de judecatorul cauzei, care a spus foarte serios ca problema nu se poate rezolva in acest mod, pentru ca nu exista nici un expert psihologic independent de acest gen. Acestea fiind spuse, s-a stabilit ca judecata sa fie continuata la sfirsitul acestei luni. In acest dosar sint cercetati Teodor Stan, Ion Stan, Nicolae Stan, Claudiu Eugen Turcu, Cristinel Pirvu, Paul Banila si Gheorghe Manolache. Cei sapte sint acuzati ca ar fi produs si pus in circulatie cu buna stiinta produse alcoolice improprii si periculoase consumului uman, scopul fiind acela de a obtine resurse financiare prin operatiuni de spalare a banilor, evaziune fiscala si falsuri. (Nicoleta CRISTEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.