Ultima oră

Vinzatorii de struguri, ochiti de politisti

Dan Chiriac
1 oct 2009 1850 vizualizări
Vinzatorii de struguri care fac comert stradal pe marginea drumului european 85 sint vizati de politisti.

De citeva zile, la control au fost luati comerciantii de pe marginea soselei nationale, care isi pun viata in pericol in momentul in care se aseaza acolo. Politistii spun ca amenda minima pentru comertul stradal ilegal este de 300 de lei iar cea maxima de 1.500 lei. Politistii vor organiza actiuni pe linie de comert stradal pentru ca cetatenii de pe raza localitatilor situate in apropierea DN2 sa inteleaga riscurile la care se expun. In cadrul actiunilor, comerciantii vor fi invitati sa se mute in pietile special amenajate. De altfel, in judet, au existat citeva incidente minore produse din cauza comertului facut pe marginea soselelor. Chiar daca toate s-au soldat doar cu pagube materiale, politistii vor sa evite un posibil accident cu victime. In acest moment, pe soseaua E85, piete de desfacere a strugurilor se afla la Cotesti, Urechesti, Popesti si la Hanul Bachus. Si numarul autoturismelor care circula in judet in aceasta perioada a crescut pentru ca multe persoane, din toata tara, vin sa cumpere struguri de Vrancea. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 13 ore, 46 minute, 17 secunde
Struguri dulci, cu boaba coapta... Pai, nu trebuie sa manance si ei? De ce sa mearga la prasit, cand sunt adusi, gata, la margine de drum?
, acum 739398 zile, 13 ore, 46 minute, 17 secunde
Poate noul ministru nu va avea ca prioritati vanarea viticultorilor ci vanarea infractorilor. Lasati bai spagarilor oamenii in pace.
, acum 739398 zile, 13 ore, 46 minute, 17 secunde
La Garoafa numerosi producatori isi scot legumele pe marginea soselei, si n-am auzit sa-i fi amendat cineva. E CLAR CA BIETII PRODUCATORI DE STRUGURI SUNT DISCRIMINATI. Rusine politia romana! citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.