Ultima oră

Zilier din Bacau, cercetat pentru tentativa de omor

Nicoleta Cristea
30 sep 2009 864 vizualizări
Ion Spoiala, de 46 de ani, originar din comuna bacauana Dofteana, este cercetat in stare de arest pentru tentativa de omor, fiind acuzat ca si-a lovit cu un cutit in abdomen un coleg de munca.

Ancheta se apropie de final, insa procurorii vor solicita mentinerea lui Spoiala in arest preventiv, intrucit dupa ce acesta va lua la cunostinta acuzatiile care i se aduc, poate propune alte probe, iar astfel ar mai putea dura pina cind rechizitoriul va intra in instanta. Spoiala este acuzat ca, in noaptea de 5 septembrie, pe cind era intr-o camera apartinind SC Transilvania SRL Gresu, unde si lucrau cei doi, l-a agresat pe Costica Avadanei, de 43 de ani, originar din aceeasi comuna, care lucra ca zilier in acelasi loc. Se pare ca incidentul s-a produs pe fondul consumului de alcool, la agresiune asistind un martor, zilier ca si cei doi. Din datele strinse pina acum, se pare ca martorul din cauza a avut initial un conflict cu Spoiala, moment in care a intervenit Avadanei pentru a calma spiritele, insa invinuitul l-a lovit cu cutitul in abdomen. Avadanei a fost internat in aceeasi noapte la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf Pantelimon" Focsani, unde a suferit o interventie chirurgicala, medicii concluzionind ca i-a fost pusa in pericol viata. (N. CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.