Ultima oră

Tirgul de imbracaminte poposeste la Focsani cu preturi de criza

Ciprian Fânaru
30 sep 2009 1599 vizualizări
Focsanenii isi pot completa garderoba incepind de azi si pina duminica

Sala Polivalenta din Focsani gazduieste incepind de astazi "Tirgul National de Imbracaminte-Incaltaminte Confintex", eveniment aflat la cea de-a 66-a editie si organizat de firma Expoconfintex si Federatia Patronala a Textilelor, Confectiilor si Pielariei (FEPAIUS). Programul de desfasurare este 10.00 "" 19.00 pina simbata inclusiv, si 10.00 "" 16.00 duminica, in ultima zi. Aproape 50 de firme de profil expun in Polivalenta din Focsani confectii textile, din piele si din blana, tricotaje, confectii pentru copii, tesaturi, lenjerie de pat, incaltaminte, marochinarie si accesorii. Aurelientiu Popescu, presedintele executiv FEPAIUS si directorul general al Confintex, spune ca focsanenii pot vedea moda autohtona la ei acasa cu aceasta ocazie si confirma ca preturile vor fi unele obligatoriu adaptate crizei. "Desi consumul pe acest segment a scazut cu 10 - 15%, iar domeniul a ingrosat rindurile somerilor cu 20 de procente, sper ca odata cu aceasta toamna sa intram in normalitate", a constatat Aurelientiu Popescu. La tirg sint asteptati 10 mii de vizitatori, comercianti si specialisti din zona, iar la deschiderea prevazuta pentru ora prinzului si-a anuntat prezenta si primarul Decebal Bacinschi. Europenii alearga dupa reduceri si cind vine vorba de prêt-a-porter, iar vrincenii nu fac exceptie. Specialistii spun ca maro-ul ramine culoarea anului si tonurile de bej asemenea. La barbati se poarta culorile gris, bleumarin la paltoane si sacouri, care sint un "must have". Publicul feminin poate gasi la tirg rochii, foarte la moda momentan, cizme, intrate si ele serios in piata. La nivel de Europa, rochitele asortate cu colanti mulati fac furori, la Amsterdam ori Praga pantalonii pierzind teren in favoarea acestora. Pentru fete, la moda sint acum si paltonasele. Dupa cum afirma organizatorii, toate acestea vor putea fi achizitionate de la expozantii care vor veni la tirg. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 14 ore, 47 minute, 30 secunde
Bine de tot cu targul asta, un mijloc excelent si ambulant de a "da in cap" amaratilor astora de agenti comerciali mioritici. O stratagema meticulos pusa la punct de catre FEPAIUS, care pana la urma citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.