Ultima oră

Plingere penala impotriva primarului Bacinschi

Doina Ganea
29 sep 2009 879 vizualizări
Inginerul Ulise Grosu a depus ieri o plingere penala impotriva primarului Decebal Bacinschi.

Ulise reproseaza edilului sef faptul ca a pus in aplicare hotaririle Consiliului Local Focsani adoptate in sedinta din 28 iulie 2009, moment in care alesii si-ar fi respins propria ordine de zi inca de la inceputul intilnirii. Ulise a facut o comparatie cu o alta sedinta CL din luna aprilie si un raspuns al Institutiei Prefectului care a apreciat ca nelegale hotaririle 157-189/2009. "Avind in vedere cele aratate mai sus, respectuos va rog dispunerea unor cercetari penale fata de aplicarea unor hotariri nelegale si in litigiu de catre primarul municipiului Focsani Decebal Bacinschi. Solicit de asemenea, returnarea sumelor de bani incasate in conditii de nelegalitate de la focsaneni prin aplicarea acestor hotariri nelegale de catre CUP SA Focsani prin marirea pretului la gunoiul menajer si Transport Public Local prin marirea pretului la bilete", se arata in plingerea depusa la Parchet. Edilul sef al Focsaniului a fost destul de zgircit in declaratii. "Nu stiam de aceasta plingere, dar nu este prima data cind dau cu subsemnatul pe la Parchet la reclamatia sa. Cred ca dl. Grosu are dreptul sa faca aceasta plingere. Traim intr-o tara libera si democratica", a concluzionat Bacinschi. Ulise Grosu este cel care, pentru ca a avertizat populatia Focsaniului ca plateste un pret mai mare la apa rece, a ramas fara un loc de munca si cu multe datorii rezultate din cheltuielile de judecata ale proceselor pierdute. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.