Ultima oră

POLITICA: Politic Show 26.09.2009

Ziarul de Vrancea
26 sep 2009 497 vizualizări
Tariceanu: Guvernul PSD-PDL a amanetat tara la FMI; Autocare electorale pierdute de Dan Nica; Olteanu, socat de referendumul lui Basescu; Elena Udrea ravaseste oile

Autocare electorale pierdute de Dan Nica. Ministrul de interne, Dan Nica (PSD), a lansat acuzatia ca se pregateste fraudarea alegerilor prezidentiale cu autocarele care plimba turistii electorali sa voteze in mai multe localitati. Ministrul sustine ca "are informatii" ca au fost inchiriate toate autocarele pentru ziua votului. Lucrurile nu stau chiar asa. Cel putin o companie de transport, contactata de EVZ, poate pune la dispozitie cateva zeci.


Olteanu, "socat" de referendumul lui Basescu. Vicepresedintele PDL Ioan Oltean a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca propunerea presedintelui Traian Basescu privind referendumul pentru trecerea la sistemul parlamentar unicameral este "socanta" pentru ca vine intr-un moment in care "nimeni nu se astepta". "Trebuie sa recunoastem cu totii ca este o propunere socanta pentru ca vine intr-un moment in care nimeni nu se astepta si pentru ca vine in intampinarea maselor largi de oameni", a declarat Oltean, potrivit Gandul.


Elena Udrea ravaseste oile. Ministrul turismului, Elena Udrea, participa astazi la sarbatoarea pastorala "Ravasitul oilor". Astfel, ministrul turismului si-a anuntat prezenta sambata, la ora 12.00, la ceea ce reprezinta a 41-a editie a celui mai important eveniment pastoral din zona Muntilor Bucegi. Potrivit unui comunicat al Ministerului Turismului, "Ravasitul oilor" atrage in fiecare an un numar mare de turisti, scrie Gardianul.


Lazaroiu: Coalitia PSD-PDL nu a facut nimic pentru revizuirea Constitutiei. Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a spus vineri ca subiectul parlamentului unicameral va fi una dintre temele din campania lui Traian Basescu in eventualitatea in care se va decide sa candideze si a acuzat actuala coalitie de intarzierea reformei constitutionale, scrie Cotidianul.


Tariceanu: Guvernul PSD-PDL a amanetat tara la FMI. Fostul premier Calin Popescu-Tariceanu a atacat printr-o postare de pe blogul sau actualul guvern. "In campania electorala, Emil Boc si Mircea Geoana au repetat la nesfarsit ýpropozitia: . Cu astfel de minciuni au ajuns la putere. Acum se vede insa ca minciuna are ýpicioare scurte. Zilele trecute, Comisia Europeana a publicat datele privind accesarea ýfondurilor europene pe 2008. Romania a primit de la Uniunea Europeana 2,66 ýmiliarde de euro, aproape dublu fata de cat am contribuit. Acesti 2,66 miliarde de euro ýau fost investiti in economia Romaniei, pe care Guvernul Basescu-Boc a adus-o acum ýla sapa de lemn. Am spus acest lucru pentru ca asta a fost strategia anticriza a ýguvernului actual. Sa dea vina pe fostul guvern liberal, in timp ce ei au amanetat tara ýla FMI", a precizat Tariceanu, potrivit Gardianul.


Calin Hera, in "Poetul Basescu", sustine ca " Argumentele furnizate pana acum de Traian Basescu in favoarea sistemului unicameral apeleaza prea mult la sentiment pentru a conduce la o discutie serioasa. Prima oara cand mi-am pus problema parlamentului unicameral a fost la inceputul anilor \'90. Eram reporter pe politic si mi se intampla sa fiu nevoit sa alerg intre sala Omnia din fostul CC, unde erau sedintele Senatului, si Dealul Mitropoliei, la Camera Deputatilor". Integral in EvZ.



de R.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.