Ultima oră

Monstrii cu chip de om

Nicoleta Cristea
25 sep 2009 1057 vizualizări
Un barbat de 50 de ani a incercat sa violeze o minora de doar 9 ani din Ruginesti u un tinar din a incercat sa isi violeze verisoara la Paunesti

Un vrincean de 50 de ani risca ani grei de inchisoare dupa ce a fost surprins pe cind incerca sa forteze o fetita de doar 9 ani sa intretina raporturi sexuale cu el. Neculai Pamfil, originar din Bucuresti, dar locuind fara forme legale in Ruginesti, este acuzat ca, in luna martie a acestui an, a incercat sa batjocoreasca fetita unor vecini. Pe 21 martie, victima era in curtea inculpatului, unde se juca cu fiica vitrega a lui Pamfil, in virsta de 9 ani. Pamfil se pare ca le-a urmarit joaca, iar la un moment dat a venit in locul unde erau micutele, si a luat-o pe sus pe victima. Aceasta in ciuda rugamintilor si lacrimilor fetitei lui vitrege, care l-a implorat sa ii lase prietena in pace. Inculpatul, spun procurorii, nu a sovait nici un moment, si a tirit-o pe fetita de 9 ani la el in camera, unde a dezbracat-o. Salvarea micutei a venit chiar de la concubina lui Pamfil, care a sosit acasa si l-a oprit pe cel care "poftise" la minora care ii putea fi chiar fiica. Zilele acestea, procurorii i-au prezentat lui Pamfil materialul de urmarire penala, iar dosarul acestuia a fost trimis instantei, anchetatorii solicitind si arestarea peventiva a inculpatului. Aceasta cerere va fi discutata insa abia in octombrie, la primul termen de judecata.


A vrut sa profite de inocenta verisoarei


Si Vasilica Bostan, de 28 de ani, din Paunesti, a ajuns in instanta, dupa ce a incercat sa profite de verisoara lui, in virsta de 14 ani. Fapta tinarului a fost reclamata de mama minorei la doua zile dupa incident, care le-a povestit anchetatorilor ca fata sa a scapat ca prin urechile acului de o agresiune care ar fi marcat-o pe viata. Inainte de a merge la politie, mama a mers si la medic cu fata si i-a scos un certificat medico-legal din care reiesea ca asupra ei s-a produs o agresiune. Bostan este acuzat ca, pe 4 mai anul acesta, s-a dus in vizita la familia copilei, si profitind de faptul ca a ramas singur cu verisoara sa, a luat-o cu forta intr-o camera, unde a strins-o de git si, prin amenintari, a incercat sa o faca sa stea cuminte cit timp el isi satisfacea poftele. Norocul fetei a fost insa faptul ca, in acel moment, a fost sunata pe mobil de parinti, iar Bostan s-a speriat si a fugit. Tinarul a fost trimis in judecata cu propunere de arestare preventiva, iar daca va fi gasit vinovat risca sa stea ani grei la "mititica", fapta sa fiind cu atit mai grava cu cit minora ii este ruda. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.