Ultima oră

JUSTITIE:Predoiu a semnat propunerea de reinvestire a lui Kovesi ca procuror general

Ziarul de Vrancea
23 sep 2009 575 vizualizări
Ministrul Justitiei si Libertatilor Cetatenesti, Catalin Predoiu, a semnat, miercuri, propunerea de reinvestire a Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror general al Parchetului de pe linga Inalta Curte de Casatie Si Justitie, se arata intr-un comunicat transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, propunerea va fi transmisă Consiliului Superior al Magistraturii in cursul aceleiasi zilei. Potrivit procedurii, numirea procurorului general se face de către presedintele Romaniei, la propunerea ministrului Justitiei, cu avizul Consiliului Superior al Magistraturii. Conform prevederilor legale, mandatul procurorului general este de trei ani, iar acesta poate fi reinvestit o singură dată. Laura Codruta Kovesi a fost numită procuror general al Parchetului de pe langă înalta Curte de Casatie si Justitie in data de 2 octombrie 2006, prin decret semnat de presedintele Traian Basescu.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.