Ultima oră

POLITICA:Gheorghe Florea (UNBR): Avocatii nu au fost anuntati de magistrati in legătura cu protestele

Ziarul de Vrancea
22 sep 2009 601 vizualizări
Presedintele Uniunii Nationale a Barourilor din Romania (UNBR), Gheorghe Florea, a declarat, marti, in debutul intilnirii de la Cotroceni cu presedintele Traian Basescu, ca avocatii nu au fost oficial anuntati de catre magistrati cu privire la intentia de a declansa actiuni de protest.

Seful UNBR a mentionat că in Bucuresti impactul actiunilor magistratilor a fost perceput si direct si nemijlocit si că lucrurile nu au fost atat de grave pe cat s-au afirmat, dar că, in general, avocatii tineri au resimtit extrem de greu această situatie. Totusi, Gheorghe Florea a atras atentia că in Capitală situatia se poate agrava, deoarece de aici incolo se intensifică volumul de activitate in instante. în opinia lui, lucrurile pot fi transate si negociate dacă există bună-credintă din partea tuturor, pentru că ele trebuie rezolvate in favoarea justitiabililor si a societătii.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.