Ultima oră

Gheorghe Viorel vrea din nou sefia Politiei Rutiere

Dan Chiriac
23 sep 2009 3179 vizualizări
Comisarul sef Gheorghe Viorel s-ar putea intoarce la comanda Politiei Rutiere, in ciuda problemelor pe care le-a avut pe linie de circulatie.

Ofiterul este singurul candidat inscris la concursul pentru ocuparea acestui post. La sfirsitul lunii, Gheorghe Viorel va sustine la sediul IPJ Vrancea examenul care va consta intr-un banal interviu. Postul a fost scos la concurs in urma cu patru luni, dar la prima incercare de organizare a concursului nici un ofiter nu s-a inscris. In acest moment, la comanda politiei rutiere se afla tinarul comisar sef Alexandru Cara, care este imputernicit in aceasta functie. Gheorghe Viorel a fost timp de cinci ani seful politiei rutiere, intre anii 2000 "" 2005, si a fost schimbat din functie in urma unui incident in trafic, produs pe E 85. Ofiterul nu a dorit sa opreasca la semnalele unui agent rutier, acesta motivind ulterior ca se afla in misiune. Incidentul a avut loc la Sindrilita, in judetul Ilfov, si a dus la inlocuirea din functie a lui Viorel Gheorghe, acesta fiind inlocuit cu subcomisarul Daniel Fatu. Concursul va avea loc pe 1 octombrie, in prezenta unui reprezentant de la Directia Politiei Rutiere. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.