Ultima oră

POLITICA: Politic Show 19.09.2009

Ziarul de Vrancea
19 sep 2009 538 vizualizări
Oprescu face scurtatura de lux cu 2.200.000 ă"š¬; Andronescu nu renunta nici la ordin, nici la scaun; Udrea a primit un vapor pentru ca e afurisita si s-a pupat cu Mazare; Printr-un mesaj, Vadim i-a cerut scuze lui Geoana pentru fluieraturile de la Tebea

Udrea a primit un vapor pentru ca e afurisita si s-a pupat cu Mazare. Ministrul turismului, Elena Udrea, a fost premiata astazi pentru ca este "o femeie afurisita si incapatanata", iar trofeul primit a constat intr-un vapor. La ceremonie a fost prezent si edilul Radu Mazare, care era sa dea cu masina peste "sexy buzoianca". Ulterior, cei doi s-au pupat pe obraji, ca doi buni parteneri de Coalitie. Targul de Turism "Bursa litoral""Delta Dunarii", care s-a deschis astazi la Mamaia, i-a adunat laolalta, pe langa hotelieri, agenti de turism, specialisti in gastronomie sau companii aeriene, si pe ministrul Turismului, Elena Udrea, primarul Constantei, Radu Mazare, si presedintele Consiliului Judetean, Nicusor Constantinescu, scrie EvZ.


Oprescu face scurtatura de lux cu 2.200.000 ă"š¬. Primaria Capitalei pune la bataie un contract generos pentru asfaltarea unui drum de numai 845 de metri, supravegheat video. Aproape trei ani. Atat le-au trebuit edililor Capitalei ca sa inceapa licitatia pentru lucrarile de asfaltare a unui drum lung de 0,845 de kilometri, din sectorul 6. Desi proiectul "Strapungere str. 1 Mai" a fost aprobat pe 14 decembrie 2006, printr-o hotarare a consiliului general, scurtatura care te scoate din cartierul Drumul Taberei, ocolind intersectia aglomerata de la Razoare, ar putea fi gata, in cel mai fericit caz, la mijlocul anului 2011, scrie EvZ.


Andronescu nu renunta nici la ordin, nici la scaun. Amenintata de premier cu remanierea daca nu anuleaza la decizia de a detasa directori si inspectori, ministrul se rezuma la explicatii. Daca nu anulezi ordinul, pleci din scaunul de ministru al educatiei! Asa a sunat mesajul de amenintare adresat, pe mai multe voci, Ecaterinei Andronescu, atat de catre colegii de guvernare, de sindicalistii din invatamant si de alti politicieni, cat si de catre premierul Emil Boc, noteaza EvZ.


Printr-un mesaj, Vadim i-a cerut scuze lui Geoana pentru fluieraturile de la Tebea. Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat, ieri, ca i-a trimis un mesaj liderul PSD, Mircea Geoana, in care si-a cerut scuze pentru fluieraturile primite la Tebea, desi a adaugat ca el nu a avut nici o vina. "Ca un om civilizat, cum sunt cu cei care merita - cu golanii nu pot fi civilizat, pentru ca-i defavorizez pe oamenii cumsecade -, eu i-am dat ieri un sms lui Mircea Geoana si i-am zis: «Draga Mircea, imi pare rau de incidentul de la Tebea, te rog primeste scuzele mele», noteaza Gardianul.


Marko Bela asteapta oferte pentru retragerea candidatului la presedintie. Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa la Targu Mures, ca nu este surprins de faptul ca politicienii romani curteaza electoratul maghiar, ci chiar asteapta oferte pentru retragerea candidatului Uniunii la Presedintie, scrie Romania Libera.


In editorialul "Cine-l contesta pe vesnicul Isarescu?", Mircea Marian este de parere ca: "Este ingrijoratoare absenta oricarei dezbateri despre persoanele care vor prelua conducerea Bancii Nationale si vor duce Romania in zona euro". Raspunsul este: nimeni. Mugur Isarescu pare a fi hotarat sa ramana la post pana in 2014, an in care Romania ar putea adopta moneda euro. Inteleg ca nicio persoana nu indrazneste sa se lupte cu Mugur Isarescu pentru pozitia de guvernator al BNR. Nu are sens sa te arunci intr-o batalie pe care nu ai nicio sansa sa o castigi. Parlamentul il va reconfirma in functie, probabil in unanimitate, pe Isarescu." Integral in EvZ.


In editorialul "Sa ne alegem magistratii? Absolut!" Cristian Campeanu scrie: Greva magistratilor "" care nu se numeste asa pentru ca nu permite legea, dar cum sa le pretinzi judecatorilor sa respecte legea? "", asa revoltatoare si ilegala cum este, scoate in evidenta o carenta fundamentala a statului de drept in Romania: absenta oricarui mecanism de control asupra justitiei. Practic, Guvernul va trebui sa cedeze santajului magistratilor pentru ca nu are nici un instrument constitutional de constrangere. Alternativa ar fi sa raspunda unui gest arbitrar si ilegal cu un alt gest arbitrar si nesanctionat de lege, ceea ce ar fi inacceptabil." Integral in Romania Libera.



de S.P. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.