Ultima oră

Nausica si Provincialii, la First Fashion Night

Ziarul de Vrancea
19 sep 2009 1493 vizualizări
Casa de moda Nausica M s-a numarat printre cele sase branduri 100% romanesti care si-au etalat colectiile de toamna-iarna la "First Fashion Night", primul mare eveniment de moda al toamnei, organizat de revistele VIPMODA si Vip pentru sustinerea modei autohtone. Evenimentul a avut loc joi seara, pe scena Teatrului "Ion Dacian" din Bucuresti.

Pe linga creatiile Nausica M, pe podium au defilat cu colectii marcile Nissa, Sense, Escalade by Galina si Inedit. Nausica Mircea spune ca a creat pentru aceasta prezentare o colectie de tinute de cocktail si party, care sa puna in evidenta feminitatea, in care a folosit mult voal si matase. "Am mers pe patru tonuri de culoare: gri, bleumarin, verde si negru, iar rochiile au avut succes pentru ca am vindut citeva chiar dupa prezentare. Am fost incintata de ce a iesit, chiar daca a fost o perioada aglomerata, cu multe comenzi, iar rochiile le-am facut in timp record. Le-am gindit din timp, le-am croit si in patru zile au fost gata", a dezvaluit Nausica. Creatoarea nu a aparut pe scena la finalul prezentarii, intrucit preocuparile de mamica au tinut-o la Focsani. Si asta pentru ca Andra, fetita cuplului Nausica si Dragos Mircea, este acum bobocel de clasa I. Seara de moda s-a incheiat insa pe acordul muzicii focsanenilor de la Provincialii, care au incintat audienta cu melodiile lor, in noua formula artistica. In materie de moda, urmatorul mare eveniment va fi Bucharest Fashion Week la care vor putea fi admirate si rochii de Focsani, create special pentru femeile preocupate de imaginea lor la finalul acestui an. (Z. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.