Ultima oră

Jaf de 100.000 lei la o papetarie din Focsani

Dan Chiriac
18 sep 2009 1272 vizualizări
Hotii au furat si o autoutilitara, gasind cheile uitate de seful firmei intr-un birou

Doi tineri sint suspectati de politisti ca au sustras dintr-o societate comerciala bani si bunuri in valoare totala de peste 100.000 lei. Oamenii legii au recuperat din prejudiciu aproximativ 75%. Miercuri dimineata, politistii focsaneni au fost sesizati telefonic prin Serviciul de Urgenta 112 cu privire la faptul ca in noaptea precedenta, persoane necunoscute au patruns prin efractie in sediul unei societati comerciale din Focsani si au sustras mai multe bunuri, suma de 3.500 lei, precum si o autoutilitara marca Fiat Doblo, valoarea totala a prejudiciului ridicindu-se la aproximativ 100.000 lei. Se pare ca autorii au patruns in biroul sefului societatii comerciale, care are ca obiect de activitatea papetaria, si dupa ce au sustras bunurile aflate in interior au plecat si cu cheile masinii care fusesera uitate de proprietar pe biroul sau. în urma cercetarilor efectuate, unul dintre suspecti a fost identificat si prins in scurt timp de la sesizarea faptei. Vasilica But, de 18 ani, din Focsani, a fost condus la sediul Politiei Focsani pentru cercetari si a recunoscut ca a participat la comiterea infractiunii, indicind si locul unde fusese abandonata autoutilitara, respectiv pe cimp, pe raza orasului Odobesti. De asemenea, tinarul le-a declarat politistilor ca a comis fapta impreuna cu Adi Pricop, de 21 ani, din Focsani, ca acesta a pus la cale furtul si tot el a condus si autoturismul furat. Cei doi suspecti sint cercetati in continuare in stare de libertate. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.