Ultima oră

Anamaria Trasculescu: Cel mic i-a zimbit prima data lui Alin

Iulia Crețu
17 sep 2009 13368 vizualizări
Sotia presedintelui PD-L Vrancea spune ca n-ar fi o surpriza ca micutul Andrei sa gindureasca prima data tata si nu mama , dat fiind apropierea dintre Alin Trasculescu si bebelus

Alin si Anamaria Trasculescu si-a botezat primul nascut, micutul Andrei Silviu, saptamina trecuta la Bucuresti. Ceremonia religioasa a avut loc la biserica Sfintul Silvestru, urmata de petrecerea organizata la un restaurant din Snagov. Potrivit declaratiilor oferite de parinti, la eveniment au luat parte numai apropiati ai familiei, iar nasii baietelului au fost Andrei Diaconescu, fratele sotiei lui Alin Trasculescu, impreuna cu viitoare sa sotie, Andreea. "Totul a fost foarte frumos, slujba a fost speciala, «ca la carte» si la lumina luminarilor, iar preotul un om deosebit cu mult har de la Dumnezeu. Cel mic a fost foarte cuminte si la botez si la restaurant, s-a comportat exemplar", ne-a declarat Anamaria Trasculescu, sotia presedintelui PD-L Vrancea. Despre "vedeta" familiei, micutul Andrei Silviu, mama spune ca este cit se poate de cuminte si ne-a dezvaluit ca primul lui zimbet i-a fost adresat, culmea, tatalui Alin Trasculescu. "Cit despre viata noastra in trei, pot spune ca a fost dificil in primele doua saptamini de viata ale micutului, cind eram si noi un pic derutati si neexperimentati dar acum este foarte frumos, cel mic nu se mai scoala noaptea decit o data si dimineata ne zimbeste si comunica. Alin este un tata de exceptie, il iubeste foarte mult pe cel mic, are grija de el din toate punctele de vedere, in zilele cind nu este plecat in teritoriu imi este de foarte mare ajutor, si pot spune ca cel mic este topit dupa el, de fapt lui i-a zimbit pentru prima oara. Deci, nu ma mira ca si primul lui cuvint sa fie «tata» si nu «mama»...", ne-a mai spus Anamaria Trasculescu. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.