Ultima oră

Accidente stupide pe soselele din judet

Dan Chiriac
15 sep 2009 1409 vizualizări
Un Mercedes s-a facut praf dupa ce a izbit un atelaj u si un biciclist a fost ranit dupa ce a depasit o caruta u unui sofer din Focsani i s-a întocmit dosar penal pentru ca a fost depistat în timp ce conducea masina cu o îmbibatie alcoolica de 0,67 mg/l

Accidente mai putin obisnuite s-au produs duminica pe soselele din Vrancea. Astfel, a fost posibil ca un Mercedes sa se faca praf dupa ce a lovit un atelaj, un biciclist sa fie lovit dupa ce a depasit o caruta, iar un barbat sa fie ranit intr-un accident de o cada! Astfel, la Maicanesti, Dumitru Chiu, de 59 ani, din Braila, in timp ce conducea un Mercedes, nu a pastrat distanta corespunzatoare fata de un atelaj hipo, intrind in coliziune cu acesta. în urma impactului, a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto si a sotiei sale, Rodica Chiu, de 56 ani. La Homocea, Adrian Gheorghiescu, de 56 ani, din Adjud, in timp ce se deplasa cu auto marca Dacia, a efectuat triplarea unei biciclete care depasea o caruta, iar biciclistul s-a dezechilibrat si s-a lovit de autoturism. în urma impactului, biciclistul, un baiat de 13 ani, din Homocea, a fost ranit usor. In satul Martinesti, comuna Tataranu, pe marginea drumului comunal, Alexandru Matei, de 58 ani, din localitate, se afla in fata carutei si tinea calul de hamuri, in timp ce alti doi consateni de-ai sai urcau in caruta o cada pentru struguri. La un moment dat calul s-a speriat, Alexandru Matei fiind lovit de caruta si ranit usor, iar Aurel Matei, de 56 ani, a fost lovit de cada, fiind ranit grav. Un alt accident a avut loc la Cotesti. Politistii au stabilit ca Nicoleta Iosif, de 39 ani, din comuna Gugesti, in timp ce conducea o Dacia 1310 pe DC 149 Cotesti, la intersectia cu DN2-E85, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului VW, condus regulamentar de Marian Muscalu, din Botosani, intrind in coliziune cu acesta. în urma accidentului a rezultat ranirea grava a unei fetite de 3 luni din Gugesti, care se afla in autoturismul Dacia.


Razii printre soferi


Echipe mixte formate din politistii Biroului de Siguranta a Circulatiei in Mediul Urban Focsani si reprezentanti ai Comisariatului Judetean al Garzii Nationale de Mediu, au actionat la sfirsitul acestei saptamini in vederea depistarii automobilelor si motocicletelor care produc in mers sau stationare un zgomot ce depaseste limita legal admisa, precum si pe linie de viteza si depasiri neregulamentare. Cu ocazia actiunii au fost aplicate 68 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 466 lei si s-au retinut sapte certificate de inmatriculare. Totodata, au fost constatate doua infractiuni si retinute in vederea suspendarii opt permise de conducere, pentru diferite abateri. In noaptea de duminica spre luni, in municipiul Focsani, a fost depistat Danut Cazacu din localitate, in timp ce conducea auto marca Toyota cu o imbibatie de 0,67 mg/l alcool pur in aerul expirat. Conducatorului auto i s-au recoltat probe biologice de singe in vederea stabilirii alcoolemiei si i s-a intocmit dosar penal. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.