Ultima oră

Nunta multinationala in familia Negoita

Silvia Vrînceanu Nichita
14 sep 2009 8026 vizualizări
Cupidon i-a sagetat pe Katy Kroger si Cezar Negoita in inima ¦ Europei

Dragostea a avut simbata aripi multinationale, la celebrarea casatoriei cuplului Katy Kroger si Cezar Negoita. Mirele, fiul Constantinei Negoita, consilier judetean si director al Scolii Postiliceale "Vasile Alecsandri" din Focsani, si al regretatului jurnalist Vasile Negoita, si-a luat mireasa din Germania, pe care a dus-o la altar, pentru sfinta taina a casatoriei, dupa toate obiceiurile traditionale romanesti. La evenimentul organizat cu binecuvintarea parintilor, nasilor si a preotului Valeriu Tufaru de la Biserica "Sfintul Nicolae Nou", pe fondul cintarilor liturgice interpretate divin de Corala Pastorala, au participat invitati din toata Europa, curiosi sa fie martori la o nunta traditionala din Romania, alaturi de vrinceni care n-au mai vazut niciodata o nemtoiaca atit de indragostita si speciala, o adevarata printesa prusaca. Mirele, care a obtinut un doctorat in fizica nucleara in tara miresei, a cucerit-o pe Katy la Bruxelles, in inima Europei, ambii fiind cercetatori in cadrul unui institut al Comisiei Europene din Belgia. Dupa cununia civila care a fost oficiata in luna iunie de un "burgmaster" in superbul orasel hanseatic Lüneburg, simbata, 12 septembrie 2009, a avut loc casatoria religioasa si petrecerea de nunta, ceremonii cu adevarat deosebite. In jur de 160 de invitati din sapte tari europene au petrecut pina in zori la o nunta "¦ internationala. Mirele a fost translatorul sef al petrecerii si a impresionat intreaga asistenta in momentul in care i-a facut miresei juramintele in sapte limbi, pentru a intelege toata lumea cit de mult o iubeste pe cea pe care si-a ales-o partenera pentru drumul vietii. Pina in zori, la "Hora miresei", invitatii au depasit toate barierele lingvistice si culturale si au avut parte de o nunta traditionala si multinationala in acelasi timp, la care toata lumea s-a simtit minunat. Proaspata familie Negoita Kroger va pleca in luna de miere tocmai in Noua Zeelanda, dupa ce isi va finaliza citeva proiecte profesionale. Casa de piatra si Herzlichen Glückwunsch! (Silvia Vrinceanu)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.