Ultima oră

International: Grecia seism de 4,2 grade pe scara Richter

Ziarul de Vrancea
10 sep 2009 485 vizualizări
Un cutremur cu magnitudinea de 4,2 grade pe scara Richter s-a înregistrat joi dimineata in largul coastelor de sud-vest ale insulei Eubeea

a informat Institutul de geodinamica al Observatorului din Atena. Imediat dupa seism nu s-au semnalat nci victime, nici pierderi materiale insemnate. Cutremurul, inregistrat la ora locală 09.04 (06.04 GMT), s-a simtit si in regiunea Atenei. Epicentrul a fost localizat la 48 de kilometri nord-vest de capitala. Grecia este tara europeana in care se produc jumatate dintre cutremurele de pamant inregistrate pe continent.


Parlamentul moldovean si-a ales vicepresedintii


Parlamentul Republicii Moldova a ales prim-vicepreºedintele si doi vicepreºedinti ai legislativului. In functia de prim-vicepresedinte al legislativului a fost ales liderul Aliantei Moldova Noastra Serafim Urecheanu. Functiile de vicepresedinti au revenit deputatului liberal-democrat Iurie Tap si democratului Marcel Raducanu. Comunistii au cerut functia de prim-vicepresedinte, dar deputatii din AIE au refuzat sa o cedeze. Ulterior, comunistii au declarat ca vor decide in cadrul fractiunii pe cine vor propune pentru functia de vicepresedinte.


China isi sporeste controlul asupra muzicii de pe internet


China, care urmareste sporirea controlului sau asupra internetului, a anuntat ca melodiile, chineze sau straine, disponibile pe site-urile de muzica trebuie sa primească o autorizatie prealabila. Furnizorii de muzica straini vor trebui, de asemenea, sa prezinte traducerea in chineza a textului fiecărui cantec, potrivit noii reguli decretate de Ministerul Culturii, ce va intra in vigoare incepand cu 31 decembrie.


Venezuela recunoaste independenta Abhaziei si Osetiei de Sud


Venezuela recunoaste iincepand de astazi\', joi, independenta regiunilor rebele georgiene Abhazia si Osetia de Sud, a declarat presedintele venezuelan Hugo Chavez in cadrul unei intrevederi cu omologul sau rus Dmitri Medvedev.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.