Ultima oră

Afaceri:Banca Angliei mentine dobanda de referinta la 0,5 la suta

Ziarul de Vrancea
10 sep 2009 497 vizualizări
Banca Angliei a decis, joi, sa mentina nemodificata dobanda de referinta la nivelul record de 0,5 procente, si de asemenea a anuntat ca va continua programul sau de cumparare de active, program a carui valoare a fost lasata de 175 miliarde lire sterline

Majoritatea analistilor se asteptau la o decizie de mentinere a statu quo-ului din partea celor noua membri ai Comitetului de politica monetara de la Bank of England. Este pentru a sasea luna consecutiva cand BoE mentine nemodificata dobanda de referinta la nivelul de 0,5 procente, cel mai redus nivel din istoria institutiei.


BT, 30 de credite aprobate prin Prima Casa


Banca Transilvania a primit aprobarea pentru 30 de credite prin programul Prima Casa, la o valoare medie de 37.000 de euro, a anuntat directorul general al bancii, Robert Rekkers. Fondul de a aprobat pentru BT un plafon al creditelor prin Prima Casa de 17,1 milioane euro, in urma alocarii pro-rata, in conditiile in care banca prevazuse un buget de 25 milioane euro.


Porsche Finance Group reconfigureaza produsul de leasing operational pentru sustinerea IMM-urilor


Porsche Finance Group reconfigureaza produsul de leasing operational oferit prin Porsche Mobility, in vederea sustinerii intreprinderilor mici si mijlocii care doresc sa-si dezvolte afacerea. Noul leasing operational este adaptat la actualele conditii ale pietei si reprezinta o solutie viabila pentru clientii care isi schimba periodic masinile si pentru companiile care detin flote de masini si constientizeaza avantajele utilitatii, comparativ cu proprietatea. Prin intermediul produsului, managerii au oportunitatea de a imbunatti capacitatea de finantare a activitatilor de baza ale companiei, dispunand astfel de mai multe lichiditati. Clientul detine controlul, cunoaste costurile exacte ale flotei de masini, si, cel mai important, plateste numai pentru ceea ce utilizează - o rata lunara mai mica, cu flexibilitate crescuta si posibilitatea de a redimensiona si restructura produsul in functie de necesitatile sale.


Magistrala 5 Metrou, declarată de utilitate publica


Reprezentantii ministerelor Transporturilor, Dezvoltarii si de Finante, cei ai sectoarelor 1, 3, 5 ºi 6 si primarul general Sorin Oprescu, impreuna cu arhitectul-sef Gheorghe Patrascu, au semnat, cu ocazia unei intalniri la sediul Primariei Capitalei, procesul-verbal de constatare pentru a propune Guvernului ca Magistrala 5 Metrou Drumul Taberei - Pantelimon - tronson Drumul Taberei - Universitate sa fie declarata lucrare de utilitate publica. Specialistii au analizat avantajele economico-sociale ºi ecologice ale investitiei, care sustin necesitatea lucrarii, pentru imbunatatirea conditiilor de trafic in Bucuresti, cu efect imediat in fluidizarea transportului de suprafata, crestere a sigurantei rutiere datorata deplasarii cu metroul, reducerea cheltuielilor sociale, cresterea oportunitatilor economice, in zonele cu acces la metrou.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.