Ultima oră

JURNAL:Parlamentul european îşi exprimă pe 16 septembrie votul cu privire la Barroso

Ziarul de Vrancea
10 sep 2009 507 vizualizări
Grupurile politice din Parlamentul European au decis s-si exprime la 16 septembrie votul cu privire la candidatura lui Jose Manuel Durao Barroso pentru un al doilea mandat in fruntea Comisiei Europene

Decizia pune astfel capat incertitudinii care dureaza de la inceputul verii. Decizia a fost luata la Bruxelles, cu prilejul unei reuniuni a presedintilor grupurilor politice ale legislativului comunitar ales in luna iunie.


CE adoptă măsuri pentru extinderea accesului la baza de date EURODAC


Comisia Europeana a adoptat un pachet de masuri prin care fortele de politie sunt autorizate sa consulte o baza de date europeana in care se afla inregistrate amprentele digitale ale solicitantilor de azil si imigrantilor ilegali, in scopul cresterii eficientei luptei antiteroriste si a actelor pe nale grave. Masurile vor permite politistilor din statele membre ale UE sa compare amprentele digitale cu cele din baza de date EURODAC, in care se afla amprentele solicitantilor de azil si imigrantilor ilegali interpelati la granitele Uniunii.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.