Ultima oră

Pod nou la Mera

Doina Ganea
10 sep 2009 1211 vizualizări
Acesta face legatura intre satele Linea si Mera

Saptamina trecuta a fost dat in folosinta un nou pod la Mera. Podul care uneste satul Linea de Mera a costat 5,7 miliarde de lei vechi, banii fiind alocati din bugetul local. Investitia a fost asteptata cu mult interes de localnici. "Simbata am dat drumul la podul la care lucram inca din iarna. El leaga cele doua localitati si oamenii sint foarte multumiti pentru ca nu mai ocolesc kilometri intregi ca sa ajunga acasa. A fost un efort financiar important din partea noastra, dar era necesara aceasta investitie pentru comunitate", ne-a declarat primarul comunei Mera, Ion Sticlaru. De precizat ca pe valea Milcovului are loc si un amplu program de reabilitare a podurilor de peste riu, derulat de Ministerul Transporturilor, lucrarea fiind intr-un stadiu destul de avansat. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.