Ultima oră

Alcool confiscat de la socrul lui Gabriel Micu de la Garda Financiara

Dan Chiriac
9 sep 2009 3774 vizualizări
Autoutilitara plina cu bauturi era condusa de socrul consilierului juridic de la Garda Financiara u omul nu a prezentat acte pentru 200 de litri de alcool, insa restul marfii era in regula, dupa cum spun politistii Un transport de alcool a fost oprit de politistii panceni ieri dimineata.

Acesta apartinea firmei Vin Expert SRL Panciu, care este condusa de Viorel Leonte, socrul lui Gabriel Micu, consilier juridic la Garda Financiara, totodata fiul primarului comunei Vidra. Actele de provenienta pentru transport erau facute doar pentru o parte din alcool, respectiv 1.000 de litri de vin. In schimb, pentru 200 de litri de distilat, conducatorul auto Viorel Leonte nu a putut prezenta acte de provenienta. Politistii au eliberat intreaga cantitate de vin, in conditiile in care aceasta era transportata in conditiile legii, dar au oprit pentru cercetari cei 200 de litri de distilat. Cantitatea a fost dusa la Vama Focsani, urmind ca in zilele urmatoare sa fie efectuate analize de laborator care sa stabileasca ce fel de alcool este si daca acesta este contrafacut. "In cadrul unei actiuni efectuate de politistii panceni impreuna cu lucratorii Directiei Agricole, in jurul orelor 4.00, a fost oprita o autoutilitara condusa de un barbat de 57 de ani. Intrucit conducatorul auto nu a putut prezenta documentele legale de provenienta pentru intreaga cantitate de bauturi alcoolice transportata, s-a luat masura ridicarii in vederea confiscarii a 200 litri de bauturi alcoolice. De asemenea, au fost prelevate probe de catre reprezentantii DADR, in vederea stabilirii calitatii marfii transportate. Constatarea a fost inregistrata si inaintata Parchetului de pe linga Judecatoria Panciu pentru atribuirea de numar unic, iar verificarile sint continuate impreuna cu reprezentanti ai Biroului Vamal Focsani si ai DADR, in vederea stabilirii legalitatii producerii si comercializarii marfii", ne-a transmis biroul de presa al Politiei. Se pare ca firma Vinexpert a apartinut lui Gabriel Micu, dar aceasta a fost nevoit sa o treaca pe numele socrului sau, dupa ce a intrat in rindul functionarilor de la Garda Finaciara din Vrancea. Numele acestuia mai apare si in actionariatul firmei Romor Beton SA Focsani. Gabriel Micu a fost in prim-plan si ieri, cind a fost prezentata o adeziune pe care fiul primarului de la Vidra ar fi semnat-o cu PD-L, dar care a fost declinata de acesta. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.