Ultima oră

Gonea cu 113 km/h in Focsani

Dan Chiriac
8 sep 2009 1308 vizualizări
Tinarul iresponsabil circula cu aceasta viteza in apropierea unei treceri de pietoni din centrul orasului u in acelasi loc, anul trecut, a murit un jandarm u alte doua accidente s-au produs in judet

Politistii focsaneni au oprit in noaptea de duminica spre luni un conducator auto care ignora orice regula de circulatie. Astfel, in jurul orei 24,00, oamenii legii l-au depistat pe Cristi Doca, de 22 ani, din Focsani, in timp ce circula cu autoturismul marca Opel pe bulevardul Unirii, in zona trecerii de pietoni de la Scoala nr. 10, cu viteza de 113 km/h. Tinarul s-a ales cu o amenda de 540 de lei, dar si cu permisul de conducere retinut in vederea suspendarii pe o perioada de 90 de zile. Omul le spus politistilor ca se grabea. In acelasi loc, la sfirsitul anului trecut, un jandarm a murit dupa un accident generat tot de viteza excesiva. De asemenea, in cadrul unei razii, la sfirsitul saptaminii, politistii l-au depistat in Marasesti pe Claudiu Manaila, de 35 ani, din localitate, in timp ce conducea baut o Skoda Fabia. Acesta avea o imbibatie alcoolica de 0,70 mg/l alcool pur in aerul expirat, dupa cum ne-au spus politistii. Tot ieri noapte a fost depistat si Aurelian Bercea, de 55 ani, din Focsani, in timp ce conducea o Dacia 1310 pe raza municipiului, avind o imbibatie alcoolica de 0,71 mg/l alcool pur in aerul expirat. Celor doi le-au fost fost recoltate probe de singe in vederea stabilirii alcoolemiei si le-au fost intocmite dosare penale in care se efectueaza cercetari sub aspectul savirsirii infractiunii de conducere a unui autovehicul cu o alcoolemie peste limita legala. Politistii focsaneni au aplicat in cadrul raziilor efectuate 20 de amenzi in valoare de 1.350 de lei, cele mai multe pentru viteza. Aceasta este si cauza a doua accidente produse duminica in judet. Pe soseaua de centura a Focsaniului, Marian Budescu, de 21 ani, din Galati, in timp ce conducea un Opel Omega, a efectuat o manevra de intoarcere fiind lovit de un Opel Tigra, condus in aceeasi directie de mers. în urma coliziunii a rezultat ranirea usoara a pasagerilor din primul autoturism, Elena Tatu, de 17 ani, din comuna Gura Calitei, Mirela Budescu, de 26 ani, din Galati, si Anica Trif, de 42 ani, din Paulesti. Si la Paunesti, Gheorghe Pavel, 33 ani, din localitate, aflat la volanul unei Dacii, intr-o curba usoara la dreapta si drum in rampa, nu a adaptat viteza la conditiile de carosabil umed si a derapat in sant, unde s-a rasturnat. In urma accidentului, insotitoarea soferului, Florina Pavel, de 23 ani, din Paunesti, a fost ranita. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.