Ultima oră

Militarii raniti au ajuns in Germania

Raluca Manolache
8 sep 2009 987 vizualizări
Cei doi militari raniti in Afganistan au fost internati la Centrul Medical Regional din Ramstein, Germania. Fruntasii Florin Drehluta si Constantin Buturuga au suferit rani la membrele inferioare, produse de explozia unei grenade in apropierea foisorului unde executau serviciul de paza

"Starea militarilor este stabila, acestia fiind trimisi pentru un control medical. Militarii nostri si-au asumat riscurile si pericolele constient, cu demnitate si daruire. Au inteles implicarea tarii noastre in coalitia impotriva terorismului si au ales sa lupte cu profesionalism si curaj", spune maiorul Toni Ene, purtatorul de cuvint al Brigazii 282 Mecanizata Focsani, unitate din care fac parte militarii detasati in Afganistan. In Germania este internat si sergentul Florin Emil Cojocaru, din comuna Birsesti, care a fost ranit in luna iulie, tot in urma unui atac insurgent. Acesta este tinut sub supraveghere in sectia de oftalmologie. Cei patru militari raniti fac parte din Batalionul 280 Manevra care a i-a inlocuit pe vinatorii de munte din Predeal. Ultimul incident in care au fost implicati s-a produs vineri noapte intr-o baza situata in zona montana din sudul Afganistanului. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.