Ultima oră

AFACERI:Ford incepe productia la Craiova

Ziarul de Vrancea
4 sep 2009 573 vizualizări
Primul automobil Ford fabricat in Romania, modelul Transit Connect, va iesi pe poarta fabricii de la Craiova pe 8 septembrie.

în 2010 va fi lansat si un nou model de autoturism, cel mai probabil viitorul B-Max, inlocuitorul lui Fusion. în 2011 sau 2012, Ford va incepe productia unui vehicul comercial din clasa medie, care ar putea fi Transit, desi oficialii companiei nu au dat detalii. După semnarea contractului de privatizare a Automobile Craiova pe 12 septembrie 2007, la Salonul International Auto de la Frankfurt, compania americană Ford a preluat oficial un pachet de 72,4% din actiunile fabricii romanesti la 21 martie 2008, actele fiind semnate de Sebastian Vlădescu, seful comisiei de privatizare si Lyle Watters, negociatorul-sef Ford Europa. Pentru pachetul de 72,4% din actiuni, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a primit 57 milioane euro, potrivit vice-presedintelui AVAS, Laszlo Gyerko.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.