Ultima oră

Simbata revine Marea debarasare

Iulia Crețu
3 sep 2009 1168 vizualizări
Simbata se va derula la Focsani, ca de altfel in toata tara, o noua etapa din campania de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE).

"«Marea Debarasare», cum a fost denumita aceasta campanie initiata de Ministerul Mediului in 2007, se va derula in localitatile cu peste 20.000 locuitori si in Bucuresti. Reamintim categoriile de deseuri de care cetatenii se pot «debarasa» contribuind astfel la protejarea mediului inconjurator: aparate de uz casnic de mari dimensiuni, aparate de uz casnic de mici dimensiuni, echipamente informatice si de telecomunicatii, echipamente de larg consum, echipamente de iluminat, unelte electrice si electronice (cu exceptia uneltelor industriale fixe de mari dimensiuni), jucarii, echipamente sportive si de agrement, dispozitive medicaIe (cu exceptia tuturor produselor implantate si infectate), instrumente de supraveghere si control, distribuitoare automate", se arata intr-un comunicat de presa al Agentiei Regionale pentru Protectia Mediului Galati. Actiunea de debarasare de vechituri se va derula, in continuare, in prima simbata a fiecarei luni, atunci cind focsanenii pot lasa in fata casei sau a blocului in care locuiesc echipamentele DEEE de care nu mai au nevoie. Angajatii CUP SA Focsani le vor ridica gratis.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.