Ultima oră

Un adolescent de 17 ani s-a spinzurat de visinul din curte

Dan Chiriac
3 sep 2009 1031 vizualizări
Un tinar de 17 ani din comuna Pufesti si-a pus capat zilelor ieri, desi nimic din comportamentul sau nu prevestea gestul sau disperat.

Politistii au fost anuntati la prinz de mama baiatului ca Bobi Valeanu s-a spinzurat de un visin din curtea casei, fara sa lase nici un bilet de adio. Oamenii legii au stat de vorba cu membrii familiei incercind sa gaseasca o explicatie. Unul dintre fratii acestuia le-a spus politistilor ca Bobi ar fi amenintat in urma cu o luna ca vrea sa se sinucida, dar ca nu l-a luat in serios, crezind ca face o gluma. Nimeni nu isi explica gestul adolescentului, desi acesta parea ca are unele framintari. "Am vorbit cu vecinii si mi-au povestit ca baiatul s-a trezit de dimineata, a mincat dupa care s-a uitat la televizor, apoi l-au gasit spinzurat. Nu avea vreo prietena, iar familia era una linistita, care nu a facut probleme in comuna. Nici de tinar nu am auzit nimic rau niciodata. E un gest de neinteles", ne-a spus Maricel Nitu, edilul comunei. Oamenii legii urmeaza sa stabileasca ce s-a intimplat cu adevarat, dar se pare ca tinarul ia cu el secretul in mormint. Psihologii spun ca adolescenta este virsta marilor conflicte interioare, motiv pentru care tinerii au nevoie de suport pentru a trece mai usor de crizele din care fac adevarate drame existentiale. Cert este ca Bobi Valeanu era un tinar interiorizat, care mergea adesea la biserica, dupa cum spun vecinii.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.