Ultima oră

Biroul de director al DSVSA Vrancea, ocupat tot de medicul Deliu

Nicoleta Cristea
3 sep 2009 1153 vizualizări
Medicul Luminita Deliu ramine in continuare director al Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Vrancea.

Chiar daca in urma cu o saptamina fostul director Ionel Duta a cistigat la Curtea de Apel Galati suspendarea actului prin care a fost demis din functie, acesta nu a revendicat inca fotoliul de sef. Situatia este mai complicata in acest caz, pentru ca postul pe care Ionel Duta l-a pierdut in aprilie si l-a cistigat acum temporar, anume de director executiv, nu mai exista, intrucit a fost inlocuit in organigrama cu cel de director coordonator, post care a fost ocupat prin concurs de Luminita Deliu. "Dinsul a transmis doar o adresa cu hotarirea de la Curtea de Apel Galati, si termenul in care se poate face contestatie. Insa contestatia poate fi facuta doar de Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, care inca nu ne-a trimis nimic. Domnul Duta a revenit acum la servici, dupa ce a avut concediu medical pina la sfirsitul lunii, si lucreaza inca la directie. Eu zic ca nu o sa fie probleme", ne-a declarat medicul Luminita Deliu, directorul coordonator al DSVSA Vrancea.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.