Ultima oră

Un brailean a murit in timp ce ridica o casa in Soveja

Dan Chiriac
2 sep 2009 1129 vizualizări
Politistii vrinceni cerceteaza imprejurarile in care au avut loc doua accidente, soldate cu un mort si un ranit grav.

La Soveja, un barbat din Braila a murit dupa ce a lucrat la ridicarea unei case. Politistii din Soveja au fost sesizati de catre Catalina Mihalache cu privire la faptul ca muncitorul Cristache Stefan, 55 ani, din Braila, a fost adus in stare de coma la dispensarul din comuna si ulterior a decedat. Din verificarile efectuate a rezultat ca acesta lucra impreuna cu alte patru persoane la constructia locuintei unui cetatean de pe raza comunei iar in dimineata zilei de 31 august s-a simtit rau si a lesinat, fiind transportat la dispensar, unde dupa citeva minute a decedat. "Nu exista suspiciuni in acest caz, dar se pare ca barbatul avea unele probleme medicale", a spus subinspectorul Catalina Olteanu, de la biroul de presa al Politiei. Necropsia va stabili cauza mortii. Deocamdata, accidentul nu este considerat ca fiind unul de munca, pentru ca echipa din Braila nu fusese angajata cu acte pentru aceasta constructie. Un accident de munca produs la firma Metale International SRL Focsani a avut loc luni seara. în urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca Stefan Laptuca, 39 ani, din comuna Vintileasca, a fost lovit peste soldul drept de un motostivuitor care transporta un rulou de tabla. Barbatul a fost internat la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani. Cercetarile vor fi preluate de procurorii din cadrul Parchetului de pe linga Judecatoria Focsani si de inspectorii de munca. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.