Ultima oră

JUSTITIE:Presedintele ICCJ, Nicolae Popa, se pensioneaza

Ziarul de Vrancea
1 sep 2009 861 vizualizări
Presedintele ICCJ, Nicolae Popa, si-a depus cererea de incetare a calitatii de conducator al instantei supreme, solicitind CSM sa fie eliberat din functia de magistrat, deoarece marti implineste 70 de ani.

Cererea de pensionare a fost depusă la CSM incă din data de 11 august iar plenul Consiliului urmează să o ia in discutie săptămana viitoare. Eliberarea din functia de magistrat se va produce odată cu publicarea in Monitorul Oficiul a decretul ui semnat de seful statului, Traian Băsescu, iar cea din functia de presedinte al îCCJ incetează de drept odată cu implinirea varstei de 70 de ani. După vacantarea functiei de sef al instantei supreme, potrivit legii, in termen de 30 de zile, magistratii îCCJ care indeplinesc conditiile pentru ocuparea acestei functii isi pot depune candidaturile.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.