Ultima oră

O adjudeanca a fost omorita cu matura

Dan Chiriac
1 sep 2009 1352 vizualizări
Femeia a fost ucisa de concubinul sau, care a vrut sa-i duca pe anchetatori pe o pista falsa, fiind chiar el cel care a anuntat decesul u barbatul va fi arestat preventiv pentru omor u anchetatorii continua cercetarile si in cazul celor doua sinucideri din week-end

O femeie din Adjud a fost omorita simbata dimineata de concubinul sau intr-un acces de violenta, cu o banala matura. Decesul femeii a fost anuntat chiar de Florinel Negru, 45 ani, care le-a spus politistilor ca in momentul cind s-a intors de la un bar a gasit-o pe concubina sa, Mariana Soros, 51 ani, decedata. Initial, barbatul a incercat sa-i duca pe o pista falsa pe anchetatori. Acestia au asteptat rezultatele necropsiei, care au aratat fara dubiu ca femeia a fost omorita. Procurorul care se ocupa de caz i-a anchetat ieri, timp de mai multe ore, pe cei implicati in acest caz. "Din investigatiile de pina acum s-au conturat indicii potrivit carora Mariana Soros a decedat ca urmare a agresiunilor exercitate asupra sa de concubin. In continuare se fac cercetari sub aspectul infractiunii de omor", ne-a spus procurorul Paul Mihaila, care a preluat cazul. Pus in fata probelor adunate de la fata locului, Florinel Negru a recunoscut fapta comisa, insa a precizat ca, de fapt, nu a stiut cine a intrat la el in casa si a actionat pentru a se apara. "Femeia a dus o viata foarte grea cu concubinul sau, care consuma alcool si apoi o batea. Barbatul lucra la Vrancart si avea probleme la serviciu. Simbata de dimineata a lovit-o cu o matura, pe femeie, pina cind aceasta a ramas fara suflare", ne-a spus o vecina a celor doi concubini. Barbatul a fost retinut pe baza de ordonanta, urmind ca in cursul zilei de astazi sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.


"Decit sa ajunga la puscarie, a preferat sa moara"


Politistii continua ancheta si in cazul celor doua sinucideri de la Adjud si Paunesti. Barbatul care s-a sinucis dupa ce o injunghiase pe sotia sa a actionat dintr-un motiv bizar. Aurel Vasilache a lovit-o cu un cutit pe sotia sa pe motiv ca aceasta nu-l vizitase la spital. "Barbatul era cu alcoolul, iar relatiile intre cei doi soti nu erau dintre cele mai bune. Stateau in aceeasi curte, dar se certau mereu. Nu am mai avut probleme deosebite cu ei, desi barbatul mai bea un sprit si de multe ori vorbea gura fara el. Nu stiu de la ce s-au luat, dar cred ca s-a sinucis dupa ce s-o fi gindit ca se va alege cu dosar penal. Decit sa ajunga la puscarie, a preferat sa moara", ne-a spus primarul comunei Pufesti, Maricel Nitu. Aurel Vasilache a murit dupa doua tentative de suicid. Dupa ce si-a injunghiat sotia, acesta a bagat degetele in priza si apoi s-a aruncat de la etajul doi al spitalului din Adjud. De asemenea, anchetatorii l-au audiat ieri pe tinarul din comuna Paunesti, care a trait in concubinaj cu o tinara de 18 ani din Harghita. Oamenii legii vor sa afle daca sinuciderea Elenei Asaftei are legatura cu relatia celor doi. Adolescenta, insarcinata in luna a patra, plecase de acasa, din judetul Harghita, dupa ce se certase cu parintii. Elena Asaftei nu a lasat nici un bilet prin care sa-si justifice fapta, dar tinarul ar putea clarifica multe probleme legate de acest caz. Politistii mai au de rezolvat si o bataie produsa la Nereju. Oamenii legii au fost sesizati despre faptul ca la dispensarul din comuna s-a prezentat Macovei Tematoru, care prezenta un traumatism cranio cerebral deschis si plaga taiata la o mina. Din primele verificari efectuate rezulta ca, in urma unui conflict spontan, barbatul a fost lovit cu un obiect ascutit de catre Ionel Chirica, 24 ani, din comuna Nereju. Politistii vor lua masurile legale si vor incerca sa stabileasca si obiectul folosit de agresor. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.