Ultima oră

LIFE: Din nou si ultima data despre Madonna

Ziarul de Vrancea
29 aug 2009 535 vizualizări
M-am plictisit teribil sa tot aud si sa citesc despre momentul legat de tigani din concertul Madonnei

Am scris despre asta imediat dupa concert - adica de cum m-am trezit dimineata, ca seara am fost rupta de oboseala, dupa o zi lunga la munca terminata in caldura si inghesuiala la concert - dar de doua zile numai asta vad, aud si citesc, scrie Anne-Marie Blajan, pe blogul ei.


* Eu m-am declarat revoltata de lectia de toleranta a Madonnei nu pentru ca n-as fi toleranta fata de tigani - exista oameni extraordinari din aceasta etnie, dar recunosc ca mi-e frica de aia care se arunca sa iti spele parbrizul in intersectia de la Razoare si, uneori, daca esti femeie si refuzi mai si trag cate un sut in masina - ci pentru ca m-am saturat sa tot primesc lectii de la toti. Sunt un om civilizat, nu imi fac de rusine natia cand merg prin strainatate, nu ma deranjeaza cand vad doi tipi tinandu-se tandru de mijloc prin Valencia, deci nu ma deranjeaza homosexualii si la naiba, nu suntem toti picati din copac sa primim lectii de toleranta de la toti.

* In al doilea rand, m-a deranjat pentru ca nu o cred sincera, nu o cred sincer preocupata de soarta tiganilor, dar vine ea sa ne dea lectii de cum sa-i tratam. Imi imaginez ca a intrebat: care e chestiunea hot pentru Europa de Est? Aaa, tiganii, ok, pai face ceva de genul asta. Sau pentru Europa. Nu stiu daca a avut acest moment si in concertele din tarile occidentale, am vazut ca l-a avut si la Belgrad, si la Budapesta si probabil il va vea si la Sofia.

* Dupa ce a epuizat tot registrul erotico-sexual si a ajuns la o varsta la care, daca mai insista pe asta nu era o artista care se reinventeaza, ci una ridicola, s-a gandit ca faza urmatoare e spiritualitatea si imbratisarea unor cauze. Nu stiu cat e sinceritate, cat e marketing, insa in ochii mei n-are credibilitate in orice cauza pe care ar promova-o.




de Anne-Marie Blajan Menaru


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.