Ultima oră

Seful de la Ambulanta isi conduce fiica la altar

Dan Chiriac
29 aug 2009 1582 vizualizări
Tot in acest week-end, familia Mariana si Adrian Apostol va nasi un cuplu de indragostiti

Sezonul nuntilor este departe de a se fi incheiat. In acest week-end isi vor indrepta pasii spre Teatru, pentru a oficializa relatiile in fata ofiterului Starii Civile, 38 de cupluri pentru care iubirea e musai sa fie traita in doi, pina la adinci batrinete. Printre cei care au ales sfirsitul verii pentru a se casatori se numara si fiica medicului sef de la Serviciul Judetean de Ambulanta, Alina Irina Ceamburu, alintata de tata "Mariuca". In virsta de 27 ani ani, fata lui Danut Ceamburu a fost de acord sa-i dea mina lui Lucian Pavel, un tinar de aceeasi virsta din Focsani. Nasii tinerei perechi vor fi Daniel Nicolas, primarul orasului Odobesti, si sotia sa Daniela, directorul adjunct de la Directia pentru Protectia Drepturilor Copilului. De asemenea, petrecere va fi si in familia purtatorului de cuvint de la Politia Vrancea, Mariana Apostol. Impreuna cu sotul sau, comisarul sef Adrian Apostol, familia de politisti va veghea in calitate de parinti spirituali pentru cuplul Valentin Sava si Mihaela Grigorescu. Mirele este medic stomatolog, fiul Vioricai Sava, fost consilier judetean si expert in domeniul bancar, si al lui Sergiu Sava, unul dintre directorii de la Sibarex SA Cimpineanca. Mireasa a absolvit Dreptul si Economia si este gata sa-si inceapa nu numai cariera de sotie. "Sintem prieteni de familie cu parintii si am decis sa-i fim alaturi tinerei perechi. Cununia civila are loc in aceasta dimineata la Teatru, iar petrecera se va desfasura la Restaurantul Sorste", ne-a dezvaluit Mariana Apostol. Lor, dar si pentru restul perechilor de indragostiti ziarul nostru ureaza ani multi si fericiti impreuna, alaturi de traditionalul Casa de Piatra! (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 13 ore, 42 minute, 55 secunde
SA VA TRAIASCA COPII DOMNULE SAVA IAR LOR LE DORESC CASA DE PIATRA,MULTE REALIZARI SI COPII FRUMOSI ASA CA EI.PETRECERE FRUMOASA.
, acum 739398 zile, 13 ore, 42 minute, 55 secunde
Sa va traiasca finii si "Casa de piatra" pentru ei ,stimata doamna Mariana Apostol...Petrcere frumoasa...!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.