Ultima oră

Scandal cu securea la Valea Sarii

Dan Chiriac
27 aug 2009 1291 vizualizări
In timpul incaierarii, membrii unei familii au fost stropiti cu benzina pentru a fi incendiati

Membrii unei familii din comuna Valea Sarii spun ca au fost atacati de un vecin certat cu legea. Pavel Pintea, 55 ani, din comuna Valea Sarii, este acuzat de catre sateni, dar si de primarul Nicu Bercuci de faptul ca ar fi incercat sa-i omoare ieri pe cei din familia Diaconu. "Acest Pintea se afla in conflict cu familia Diaconu din cauza unei proprietati, unde se afla si un imobil. Acesta a fost mostenit de catre Elena Diaconu si de cei doi fii ai sai, Danut si Octavian. Acestia au hotarire judecatoreasca definitiva si irevocabila, dar Pavel Pintea continua sa aspire la aceasta proprietate. Ieri, acesta i-a stropit cu benzina pe cei doi baieti ai femeii si a reusit sa aprinda hainele unuia dintre ei, Danut Diaconu. Noroc ca a sarit lumea si le-a stins imediat, pentru ca altfel putea sa fie si mai rau. Celalalt baiat a reusit sa fuga, dar a fost lovit cu securea. Nici femeia nu a scapat, primind o lovitura cu securea in zona miinii. Bidoanele de benzina sint inca aici, dar Politia spune ca nu exista fapta", ne-a spus revoltat primarul Nicu Bercuci. Edilul spune ca Pavel Pintea este "un cetaten certat cu legea", care are mai multe dosare penale instrumentate de politisti. La fata locului au ajuns si politistii, care au cercetat imprejurarile in care s-a produs scandalul. "S-a primit o sesizare privind acest incident. Politistii s-au deplasat la fata locului si fac cercetari pentru a stabili ce s-a intimplat si in ce imprejurari a avut loc altercatia", ne-a spus subinspectorul Catalina Olteanu, de la biroul de presa al Politiei. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 6 ore, 3 minute, 58 secunde
Politia de la valea sarii trebuie sa aiba o dovada moarta nu vor dovada vie. Au oameni in spital si nu au dovezi. Si cu Pavel Pintea cel mai mare gainar si cel mai mare dusman al comunei. In toata citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.