Ultima oră

Vrinceni la concertul Madonnei

Ziarul de Vrancea
27 aug 2009 935 vizualizări
VIDEO!!! Printre acestia s-a aflat si antrenorul Liviu Stanica. Madonna a oferit aseara un spectacol impresionant de sunet si lumini

Mai multi vrinceni au fost aseara la concertul reginei muzicii pop, printre care si un cuplu proaspat casatorit, care a dorit sa-si faca un cadou special dupa nunta care a avut loc simbata seara. Si antrenorul de karate Liviu Stanica a renuntat pentru o zi la toate activitatile sale pentru a merge la mega-concertul de la Bucuresti al Madonnei. Acesta si-a achizitionat biletele de pe internet, in urma cu citeva luni, la dorinta sotiei sale. "Sint un fan al muzicii si sotia mea m-a convins sa venim si la Madonna. Este un fenomen, la fel ca si Michael Jackson, si nu pot sa ma astept decit sa fie o nebunie. Am fost si la alte asemenea spectacole, la Michael Jackson sau Depeche Mode. Imi pare foarte rau ca nu am reusit sa ajung la Metallica, care a concertat de doua ori la Bucuresti. De la Madonna ma astept sa faca un show deosebit, pe masura numelui pe care-l are", ne-a spus Liviu Stanica, antrenorul echipei de fotbal SLD Focsani, inainte de debutul concertului. La show-ul Madonnei, printre cei peste 60.000 de spectatori, s-au aflat si alti vrinceni care ne-au spus ca show-ul a facut toti banii, chiar daca abia au zarit-o pe artista pe uriasa scena pe care a evoluat. Diva a urcat pe scena amplasata in parcul Izvor, la ora 21.50, si a dat startul show-ului cu piesa "Candy Shop". Pentru prima data in Romania, Madonna a sosit la Bucuresti marti seara, cu avionul personal. Descrisa de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numita si "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este si cea mai bine vinduta cintareata a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vindute in intreaga lume. (Dan CHIRIAC)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.