Ultima oră

POLITICA:Boc: Guvernul demareaza procedura de asumare a raspunderii pe 2 septembrie

Ziarul de Vrancea
26 aug 2009 508 vizualizări
Executivul va demara pe 2 septembrie procedura de asumare a raspunderii in fata Parlamentului pe un pachet legislativ care cuprinde legea unica de salarizare a bugetarilor, restructurarea agentiilor, legile Educatiei, neimpozitarea profitului reinvestit, a anuntat, la inceputul şedintei de Guvern, premierul Emil Boc.

Afirmatiile sale au intervenit in contextul in care lideri sindicali au spus, după discutiile cu premierul de miercuri de la Palatul Victoria, că Executivul nu-si asumă răspunderea pe 2 septembrie pe legea unică de salarizare a bugetarilor. Liderul Blocului National Sindical, Dumitru Costin, a declarat că asumarea răspunderii Executivului nu se va produce pe data de 2 septembrie, atunci Guvernul urmand să-si asume un punct de vedere politic, iar procedurile să inceapă să curgă din această dată.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.