Ultima oră

Prefectul Raluca Dan isi face casa!

Ziarul de Vrancea
25 aug 2009 3239 vizualizări
Cine construieste pe timp de criza? Cine are bani, evident!

Prefectul judetului, Raluca Dan, a inceput lucrarile de constructie la casa visurilor sale. Impreuna cu sotul sau, Raluca Dan a cumparat deja materiale de constructie si a inceput organizarea de santier pe strada Maior Gheorghe Sava din Focsani, acolo unde detine un teren. Prefectul ne-a declarat ca intr-adevar are in plan sa se mute, viitoarea sa casa fiind amplasata, potrivit spuselor sale, pe un teren situat "in curtea bunicilor si linga matusile mele". Prefectul spune ca si-a scos autorizatia de constructie inca de acum citiva ani, a cumparat o parte din materiale, dar intre timp a renuntat la proiect pentru a-l relua anul acesta. Dan spune ca vrea sa se mute de la bloc pentru ca intre timp familia s-a marit cu fiul ei. Prefectul spune ca isi doreste foarte mult si o fetita, asa ca locuinta va avea si o mansarda. Potrivit declaratiei de avere, prefectul locuieste intr-un apartament cu o suprafata de 90 de metri patrati, achizitionat in 2004, si detine o suprafata de teren de 570 de metri patrati, obtinuta printr-un contract de vinzare-cumparare de la parinti. Daca prefectul isi declara si veniturile obtinute din functiile ocupate in administratie, in dreptul sotului, avocatul Adrian Dan, este trecut doar "venit confidential". (E. P.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.