Ultima oră

Vinatoare ilegala la Paulesti

Dan Chiriac
25 aug 2009 1129 vizualizări
Politistii de la Biroul de Arme Explozibili si Substante Toxice au avut de rezolvat mai multe probleme aparute la finalul saptaminii trecute.

Astfel, politistii l-au depistat pe Lucian Popa, 32 ani, din Marasesti, care detinea in mod ilegal la domiciliu o arma cu aer comprimat. Celui in cauza i-a fost intocmit dosar penal, fiind cercetat in stare de libertate sub aspectul savirsirii infractiunii de detinere fara drept a unei arme neletale din categoria celor supuse autorizarii. De asemenea, politistii au identificat trei tineri din Focsani, Soveja si Braila care se deplasau cu autovehiculul marca Nissan Navara dinspre fondul de vinatoare catre satul Fundatura, de pe raza comunei Paulesti. în urma controlului masinii, au fost gasite doua arme de vinatoare, detinute in mod legal precum si cartuse de vinatoare, un binoclu si doua lanterne. Celor trei li s-a intocmit dosar penal, fiind cercetati sub aspectul savirsiri infractiunii de patrundere pe fondul de vinatoare cu arma, fara drept. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 9 ore, 15 minute, 40 secunde
....barosanii judetului in frunte cu portofel praduiesc padurile paziti de lacheii din politie.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.