Ultima oră

SPORT:Canotaj: Echipajul feminin de 8+1, calificat in finala la Mondialele din Polonia

Ziarul de Vrancea
24 aug 2009 583 vizualizări
Echipajul feminin de 8+1 al Romaniei s-a calificat in finala probei la Campionatele Mondiale de la Poznan (Polonia), dupa ce a cistigat prima serie, cu timpul de 6 min 48 sec 89/1 00.

Roxana Cogianu, Ionelia Neacsu, Maria Diana Bursuc, Ioana Crăciun, Adelina Cojocariu, Nicoleta Albu, Camelia Lupascu, Eniko Barabas si Teodora Stoica au devansat echipajele Marii Britanii (6 min 54 sec 10/100), Canadei (6 min 57 sec 18/100) si Belarus (7 min 06 sec 01/100) si va concura pentru o medalie duminică, de la ora 13,48. Barca feminină de 2 rame (Camelia Lupascu, Cristina Ilie) s-a calificat duminică in semifinalele probei, după ce s-a clasat pe locul secund in prima serie, cu timpul de 7 min 19 sec 47/100, după Noua Zeelandă, 7 min 17 sec 36/100. Lupascu si Ilie vor concura din nou joi, in semifinale, de la ora 14,33.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.