Ultima oră

AFACERI: PepsiAmericas va deschide in Ilfov cea mai mare fabrica din Europa a companiei

Ziarul de Vrancea
24 aug 2009 621 vizualizări
PepsiAmericas, una dintre cele mai importante companii producatoare de bauturi racoritoare la nivel mondial, va deschide, in septembrie, o noua fabrica in Romania, in urma unei investitii de 150 de milioane de dolari, potrivit NewsIn.

Fabrica din Dragomiresti, judetul Ilfov, va fi cea mai mare unitate de productie din Europa a companiei, avand o suprafata de 30.000 de metri patrati.


Noua fabrica a PepsiAmericas este situata in partea de vest a Capitalei, langa iesirea Ciorogarla a Autostrazii Bucuresti-Pitesti.


Compania PepsiAmericas a preluat in 2007 Quadrant Amroq Beverages (QAB), imbuteliatorul autorizat si distribuitor al marcilor Pepsi, Pepsi Max, Pepsi Light, Mountain Dew, Mirinda, 7up, Prigat, Lipton Ice Tea, Gatorade si Roua Muntilor pentru Romania si Republica Moldova.


In luna mai a acestui an, PepsiAmericas a finalizat o investitie de aproximativ zece milioane de dolari pentru modernizarea si marirea capacitatii liniei de productie pentru apa minerala Roua Muntilor din fabrica de la Covasna.


Principalele companii de pe piata autohtona a bauturilor racoritoare sunt PepsiAmericas, Coca-Cola, European Drinks si Romaqua.





de Dragos Comache HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.