Ultima oră

Tentativa de viol dejucata de localnicii din Reghiu

Dan Chiriac
24 aug 2009 1116 vizualizări
Un muncitor de la firma Vega 93 Galati a tabarit cu cutitul pe o tinara, chiar pe strada, in incercarea de a profita de ea

Un tinar din judetul Botosani este acuzat ca a incercat sa violeze o tinara din comuna Reghiu, chiar in plina strada si la lumina zilei. Tinarul a venit in Vrancea cu o echipa de muncitori si lucra la un pod ce traverseaza drumul national 2 M. Simbata seara, in jurul orelor 20.00, Constantin Marmura, 22 de ani, dupa ce a consumat bauturi alcoolice, a pus ochii pe o tinara, de 19 ani, care se indrepta linistita spre casa. Rugamintile fetei au fost in zadar, asa incit tinarul a scos cutitul pentru a fi mai convingator. "Golanul a tras de fata pe strada, a vrut sa o violeze la lumina zilei, fata s-a opus, ca e cuminte tare, s-a luptat cu el, i-a rupt cutitul, dar a scrijelit-o putin la mina. S-a strins lumea aici ca la circul fara bani", ne-au relatat satenii. In cele din urma, fata a reusit sa se smulga din miinile agresorului si a fugit, strigind dupa ajutor. Intre timp, mai multi cetateni au vazut cele intimplate si i-au luat urma agresorului, care incerca sa se faca nevazut, in padure. "Am fost sesizati ca tinara a fost urmarita de o persoana necunoscuta si amenintata cu un cutit sa intretina raporturi sexuale. Tinara a reusit insa sa scape din miinile barbatului care, observind ca se apropiau mai multi localnici, a luat-o la fuga inspre padure", ne-a spus subinspectorul Catalina Olteanu, de la biroul de presa al Politiei. Tinarul a fost retinut de politisti si urmeaza a fi cercetat pentru tentativa de viol. Localnicii se pling ca muncitorii care lucreaza la repararea drumului nu sint la primul gest de acest fel. De multe ori, spun localnicii, angajatii firmelor galatene Vega 95 SRL si Arcada Company SA, care se ocupa de reabilitarea podurilor de peste riul Milcov, intre Odobesti si Andreiasu, beau si apoi se leaga de femeile care trec pe strada. In urma cu ceva timp, un alt muncitor a agresat un paznic de la primarie, fiind apoi concediat. Satenii spun ca au fost chiar cazuri de femei in virsta care au primit avansuri de la acesti muncitori. Acestia vor mai lucra pe santier cel putin pina la sfirsitul acestui an. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.