Ultima oră

Dans, fete frumoase si voie buna la Miss Bikini 2009

Iulia Nicolaie
24 aug 2009 3845 vizualizări
Atmosfera incendiara vineri noapte in Club Extrem u sapte dintre cele mai frumoase fete au defilat in lenjerie intima spre deliciul publicului masculin, prezent in numar mare la show u Cristina Voicu, eleva la Arte a plecat acasa cu premiul cel mare de 700 de ron

Unele dintre cele mai frumoase fete din judet s-au intrecut vineri seara in costumatii care de care mai sumare, in cadrul competitiei "Miss Bikini" 2009, organizata de Club Extrem din Focsani. Sapte fete, care de care mai aratoase, au incercat sa cucereasca publicul de-a lungul probelor "de foc" la care au fost supuse. Frumoasele vrincence au trecut prin proba prezentarii tinutelor de plaja, accesorizate cu mingi si colace colorate, iar mai apoi de proba dansului in tinuta hawaiana, imitind miscarile celebrelor dansatoare, in tinutele deja consacrate, impodobite cu flori. Cea mai incitanta proba a fost, fara indoiala, proba de lenjerie intima, care i-a scos din amorteala pe "masculii" prezenti la Extrem Summer, care au facut zeci de poze si au filmat minute in sir participantele. Departajarea concurentelor s-a facut la proba de originalitate, unde fiecare dintre ele a incercat sa impresioneze juriul printr-un moment artistic bine pus la punct. Prima concurenta, Crina Ripan, a jucat rolul de majoreta, in timp ce a doua concurenta, Andreea Mirica, a dansat pe ritmuri alerte de hip-hop. Tinara Simona Bornea a incins atmosfera jucind rolul unei animatoare in club, ajutata de un coleg care i-a fost pereche. Dansul si muzica au fost alese si de Cristina Voicu, care a aparut imbracata in papusa mecanica, pentru a se transforma ulterior in dansatoare sexy. Ultimele doua concurente, Bogdana Goea si Oana Condrescu, au adus un strop de actorie pe scena clubului de vara prin scenetele "Rometa si Julieo" si "Cenusareasa". De la ineditul spectacol nu au lipsit nici momentele artistice intermediare, in care tineri artisti vrinceni, majoritatea de hip-hop, au imprimat ritmurile muzicii negre in memoria publicului. Si "Miss Boboc" a Colegiului "Cuza", Mona Dardouk, i-a impresionat pe cei prezenti prin cintarea mai multor melodii de muzica usoara, dar si prin miscarile senzuale. Intr-un final, juriul a decis ca premiul de "Miss Bikini", in valoare de 700 de ron sa-i revina concurentei cu numarul 4, Cristina Voicu, in virsta de 16 ani, eleva a Liceului de Muzica si Arte Plastice "Gh. Tattarascu". Anul acesta "Miss Plaja" a fost Simona Bornea, 16 ani, de la Colegiul Tehnic "Ion Mincu" Focsani, iar "Miss Originalitate", Anda Apostolie, 17 ani, tot de la "Mincu". Premiul special i-a revenit concurentei cu numarul 7, Oana Condrescu, si a constat intr-un telefon mobil si oportunitatea de a fi co-prezentator al unui eveniment artistic. Dupa show-ul incendiar, distractia a continuat pina la orele diminetii in clubul din parcul Balcescu. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.