Ultima oră

Fiul primarului de la Soveja, implicat intr-un accident la Cimpuri

Dan Chiriac
21 aug 2009 1240 vizualizări
tinarul a lovit cu masina o femeie care a traversat strada neregulamentar u victima a murit in ambulanta care o ducea la spital

In afara accidentului mortal de la Garoafa, unde patru masini au fost implicate intr-un carambol care s-a sfirsit tragic pentru unul dintre soferi, miercuri, pe sosele din judet s-au produs alte patru accidente rutiere grave. Din pacate, o femeie de 75 de ani a murit dupa ce a traversat neregulamentar strada si a fost lovita de autoturismul condus de fiul primarului din comuna Soveja, Costel Plesa. Politistii au stabilit ca la Cimpuri, Iulian Plesa, 25 ani, din comuna Soveja, in timp ce conducea autoturismul marca Renault Trafic, a acrosat-o pe Voica Iordache, 75 ani, din comuna Cimpuri, care a traversat drumul fara sa se asigure si prin loc nepermis. Femeia a fost ranita grav si a decedat in ambulanta ce urma sa o transporte la Bucuresti, pentru ingrijiri medicale specializate. Iulian Plesa va fi cercetat de catre politisti, dar ramine de stabilit daca acesta a avut vreo vina in producerea accidentului. Alte trei accidente s-au soldat cu raniti. La Fitionesti, Adrian Ghincea, 24 ani, din Odobesti, in timp ce conducea o Dacia Logan a acrosat si accidentat grav un baiat de 9 ani, din Tecuci, care traversa drumul fara sa se asigure si prin loc nepermis. Politistii ii cerceteaza si pe cei care l-au lasat nesupravegheat pe copil. La Adjud, Ioan Diaconu, 67 ani, din municipiu, in timp ce conducea auto marca Dacia Logan, nu a acordat prioritate de trecere Tasicai Lacatus, 51 ani, din Resita, care traversa strada regulamentar. Femeia a fost ranita usor. Dupa miezul noptii, la Panciu, pe DN 2 L, Lacramioara Isac, 24 ani, din localitate, in timp ce conducea autoturismul marca Fiat Punto, din cauza neatentiei a patruns pe acostament, a derapat si s-a rasturnat in afara partii carosabile. In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a lui Daniel Asandulesei, 32 ani, din comuna Straoane, pasager in autoturism. (Dan CHIRIAC)



Batrina lovita de un autocar grecesc


O femeie din comuna Garoafa a fost accidentata ieri dupa-amiaza de un autocar grecesc, plin cu turisti. Soferul elen nu a putut evita impactul cu femeia angajata intr-o traversarte neregulamentara. Politistii au stabilit ca Bosnis Dimitrios, 58 ani, in timp ce conducea autocarul cu numere de Grecia, a acrosat-o cu partea dreapta pe Sofica Elisaveta, 76 ani, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure. Femeia a fost ranita usor. Cercetarile continua in acest caz. (D. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.