Ultima oră

SOCIAL:Continua protestul membrilor SNPPC

Ziarul de Vrancea
18 aug 2009 727 vizualizări
Protestul membrilor Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual (SNPPC) continua marti cind politistii picheteaza Palatul Victoria si Palatul Cotroceni, iar miercuri toti protestatarii SNPPC din Bucuresti se vor reuni in fata sediului Guvernului. Protestul, declansat luni, se va desfasura zilnic, pina vineri, in Bucuresti si in tara, intre orele 10,00 si 12,00, in timpul liber al politistilor.

SNPPC este reprezentantul a 50.000 de politisti si este afiliat CNS \'Cartel Alfa\'. Revendicările care au condus la proteste sunt legate de refuzul guvernantilor de a aloca fondurile care lipsesc din bugetul Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), aprobat pentru anul 2009, dar calibrat numai pentru 10 luni.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.